Kompaktlaminat

Kompaktlaminat

En bordplade i kompaktlaminat er i sit udseende meget smuk og har, som navnet antyder, en enormt kompakt struktur. Det er med til at gøre bordpladen slidstærk og robust. Materialet er en nyskabelse i eksklusivt format for dem, som ønsker en elegant og morderne bordplade. Da kompaktlaminat er let at rengøre samt vedligeholde, er det yderst velegnet til et rum som køkkenet, hvor hygiejne er et altafgørende element. Produktet har en fast overflade. Vi anbefaler kompaktlaminat til dig, som har en forkærlighed for praktiske designmæssige løsninger.

.

 

Hvorfor vælge kompaktlaminat?

Materialet har stort set de samme egenskaber som helt almindelige laminatbordplader. Forskellen er dog, at kompaktlaminat-bordplader ikke er fremstillet med en spånpladekerne. Produktet har i stedet en gennemfarvet kerne, hvilket gør det til en mere holdbar bordpladeløsning. På trods af at kompaktlaminat er en meget smal bordpladeløsning, er den meget modstandsdygtig over for ridser og dagligdagsbrug.

 

Kompaktlaminat-bordplader er nemme at rengøre og vedligeholde

Kompaktlaminat-bordplader er lette at vedligeholde. Vi anbefaler, at den daglige rengøring foregår med rent vand og en opvredet klud. Til rengøring af genstridige pletter kan eventuelt benyttes et universalt rengøringsmiddel. Her skal bordpladen dog igen eftervaskes med rent vand. Selvom kompaktlaminat er en solid bordplade, er det væsentligt at huske på, at syrebaserede madvarer kan være skadelige. Derfor anbefaler vi, at de fjernes hurtigt, hvis uheldet er ude.

 

En fleksibel bordpladeløsning

Kompaktlaminat består af specialpapir, der bliver presset sammen til en stærk bordplade i en proces, hvor der benyttes tryk og varme. Det øverste og nederste lag af papir er farvet laminatpapir, der er imprægneret med melamin. Det får bordpladen til at fremstå robust og holdbar.

De mange gode egenskaber ved dette materiale gør det muligt at skabe et utal af designmuligheder. Der er tale om et ekstremt fleksibelt materiale, hvor du – hvis det ønskes – kan afrunde hjørnerne. Bordpladen fås også i mange forskellige farvevarianter, hvorfor den er velegnet til alle køkkenmodeller og designs. Du får noget for pengene, da prisen for en kompaktlaminat-bordplade er forholdsvis billig sammenlignet med andre typer. Det er en yderst praktisk og holdbar løsning, som vil glæde dig i mange år.

 

Køb din nye kompaktlaminat-bordplade hos BilligeBordplader.dk

Som kunde hos os får du mange forskellige fordele. Vi sætter stor pris på at tilfredsstille vores kunder og hjælpe dem, hvor vi kan. Gode, solide materialer af høj kvalitet er bare nogle af de nøgleord, som vi fokuserer på i vores daglige arbejde. For os er det alfa og omega, at vi selv kan stå inde for alle de produkter, som vi leverer til vores kunder. For at garantere, at kvaliteten på vores produkter altid er i top, samarbejder vi udelukkende med danske leverandører. Når du køber produkter hos BilligeBordplader.dk giver vi dig samme garanti både online og i vores fysiske butik. Vi vil gøre alt for at gøre dig tilfreds. Derfor stiller vi også eksperter til rådighed, som til hver en tid vil hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det. Desuden kan vi tilbyde dig opmåling og montering, så du er sikker på, at det bliver gjort helt rigtigt. Sidst men ikke mindst leverer vi dine produkter i hele Danmark.