Bordplader

Få et uforpligtende tilbud på din nye bordplade, vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.

Klik her og udfyld formularen

Specialfremstillet bordplade efter mål

Her hos os ved vi, det kan være en udfordring for enhver at finde den helt rigtige bordplade til sit køkken. Derfor har vi sørget for at have et meget bredt udvalg af køkkenbordplader i mange forskellige materialer, former og designs. Vi ved også godt, at ikke alle køkkener er ens. Derfor tilbyder vi alle vores bordplader efter mål, så de kan passe perfekt ind i dit køkken.  

 

Køb en bordplade efter mål til dit køkken

Her hos os kan du købe en billig bordplade efter mål af den højeste kvalitet, som kan være med til at pryde dit køkken i mange år ud i fremtiden. Der har været fokus på at holde materialer, produktionsmetoder og arbejdsforhold i top hele vejen igennem produktionen. På den måde kan du handle hos os med god samvittighed og ro i maven. Hvis du ønsker at læse mere, så kan du klikke ind på de enkelte kategorier herunder, hvor du finder mere information om de enkelte materialer, håndværk og produktionsmetoder.

 

Alle køkkener er forskellige

Vi tilbyder dig et bredt udvalg af køkkenbordplader efter mål, i mange materialer, farver og designs. Hvert enkelt materiale har sine egne unikke fordele og egenskaber. Hvis du leder efter en plade, som kræver minimal vedligeholdelse i dagligdagen, eller en plade, som skal være mest muligt hygiejnisk – eller måske en plade, som er begge dele på samme tid – så finder du den her hos os. Hvis du ønsker at læse mere om hver enkelt type, så er du mere end velkommen til at klikke dig ind på hver enkelt kategori og læse om, hvad der gør vores produkter unikke til dit køkken.

 

Sådan behandler og vedligeholder du dit produkt

Langt de fleste typer af bordplader til dit køkken, du finder her hos os, er lette at vedligeholde. Ved at bruge almindelige husholdningsrengøringsmidler kan du sørge for, at de holder deres smukke glød og glans i mange år. Bare for at nævne et par eksempler har vi en type plade, som er 100 % immun over for ridser og andre småskader, og en anden type plade, som har været igennem en helt speciel antibakteriel behandling, som gør den det ideelle hygiejniske valg. Men tag selv et kig på vores forskellige typer produkter og se, hvilke egenskaber der gør netop den type unik. Når du har fundet et materiale, du kan lide, kan vi ud fra opmålinger lave en bordplade efter mål, som passer perfekt til dit køkken.

 

Køb bordplader efter mål hos BilligeBordplader.dk

Her hos os er service i højsædet. Vi tilbyder derfor at komme forbi og måle op hos dig.  På den måde er hver enkelt af vores bordplader efter mål, så de passer til dig og dit køkken. Hvis du også står og mangler hjælp til montering, så kan vi hjælpe dig med dette, hvis det er nødvendigt. Vi leverer selvfølgelig også i hele Danmark. Vi sidder altid klar til at hjælpe, så du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og ellers kan du også altid komme forbi i vores fysiske butik til en snak. Du kan foretage dit køb enten online eller nede i butikken, og der gælder selvfølgelig samme garanti begge steder.