Ceramics

Ceramics

Ceramics, der også er kendt under navnet keramik, er et hårdt og stærkt materiale, som egner sig godt til at blive brugt i køkkenet. Med en keramik-bordplade fra billigebordplader er du sikret et køkkenbord, som er ridsefast, varmeresistent og samtidig har en meget høj brudstyrke.

Keramik er en fælles betegnelse for frembringelser af brændt ler, hvor der er tilsat feldspat og sand samt naturlige farvepigmenter.

 

En keramik-bordplade er for dig, der ønsker høj kvalitet

Når du skal have nyt køkken, er valget af bordplade et af de svære at tage. Bordpladen i køkkenet er den, der bliver brugt oftest, og derfor også den, der skal kunne udholde størst slid. Vil du have en bordplade, som er solid og holdbar, men samtidig smuk i sit ydre, skal du gå efter en keramik-bordplade.  En ceramic-bordplade er det sikre valg, da overfladen er lukket og aldrig skal forsegles. Bordpladen kræver minimal vedligeholdelse, hvor vand og almindelig sæbe som regel vil være tilstrækkeligt. En bordplade af keramik er meget modstandsdygtig og ændrer ikke form og udseende gennem tiden. Dét kombineret med et tidløst design giver dig et produkt, som du kan nyde godt af i dit hjem i mange år.

Ceramic-bordplade – et materiale, der tåler hverdagen

En bordplade i keramik er en af de mest solide køkkenbordplader, du kan anskaffe dig. Bordpladen er fremstillet af 100 % naturlige komponenter, og grundet det slidstærke design er keramik-bordpladen velegnet til børnefamilier. Materialet er ligeledes højt værdsat i nutidens moderne køkkenindretninger, da det med sin glatte og blanke overflade giver et smukt og stilrent udseende. Bordpladen behøver ingen former for imprægnering, da den ikke suger væsker til sig. Man bør dog være opmærksom på at undgå slag direkte mod pladen.

Få en bordplade, som passer til dig

De forskellige borde, du har i dit hjem, er omdrejningspunktet for mange af hjemmets vigtigste aktiviteter – for eksempel køkkenbordet. Derfor er det vigtigt, at du vælger bordplader med omhu. Hos BilligeBordplader.dk tilbyder vi mange forskellige løsninger til dig, som ønsker en keramik-bordplade. Vi tilbyder ekspertise, hvad enten du ønsker en bordplade til dit køkken eller en fin løsning i dit badeværelse. Her står vi også parat til at guide dig, så du får lige præcis det, du vil have både i forhold til farver, form og størrelse. Vi anbefaler, at man anskaffer sig materialet i farver, som matcher godt til de resterende elementer i rummet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Køb din keramik-bordplade hos BilligeBordplader.dk

Når du vælger at købe din ceramic-bordplade hos os, tilbyder vi en lang række fordele i forbindelse med købet. Vi har valgt udelukkende at benytte danske leverandører, hvilket i højere grad er med til at kvalitetssikre vores arbejde, samtidig med at vi giver dig muligheden for at få leveret dine produkter, hvor end du ønsker det. Skulle du få brug for hjælp til opmåling inden bestilling samt montering af din bordplade, kan det vi sagtens tage hånd om det for dig. Om du køber online eller i fysisk butik, er samme garanti gældende.