Core

Core

 

En core-bordplade fra BilligeBordplader.dk er et solidt produkt, som udelukkende består af naturlige mineraler og akryl. Produktets overflade er helt lukket, yderst slidstærkt og vil ikke blive påvirket af sollys. En bordplade som denne vil være meget relevant at anskaffe sig i køkkenet eller badeværelset, da den kræver minimal vedligeholdelse og holder sig utrolig pæn trods brug hver eneste dag. Overfladen er modstandsdygtig over for kemikalier, hvilket giver dig rig mulighed for en god og grundig rengøring.

 

Vi tilbyder dig core-bordplader i to varianter

Hos BilligeBordplader.dk kan vi tilbyde vores kunder to forskellige varianter af bordpladen. Der findes en model, der hedder core 20 og en model, der hedder core 10+. Core 20-bordpladen er en solid surface-plade, som er 3 mm tyk, og den er påsat en spånplade, så det færdige resultat måler 20 mm i tykkelsen. Core 10+ er ligesom core 20-bordpladen en solid surface-plade. Pladen er massiv og måler 10 mm i tykkelsen. Her kan man som kunde vælge at anvende pladen, som den er, eller opbygge den yderligere. Vi tilbyder helt op til 60 mm tykkelse i denne variant. Med en core-plade kan du lave skjulte samlinger og vælge en vask i samme farve som valgte overflade.

 

En core-bordplade giver dig uanede muligheder

Core er et eksklusivt kompositmateriale, som fås i forskellige tykkelser. Det er i dag en af de mest populære bordpladetyper, fordi man har så mange muligheder i forhold til design og udtryk. Core-bordpladen er meget stilfuld og enkel i sit udtryk, hvilket gør det nemt at få materialet til at passe ind i alle rum. Bordpladen er meget smuk og praktisk, den er alsidig og yderst fleksibel, hvilket gør det muligt for dig at gøre dine vildeste ideer til virkelighed.

 

Bordpladen til dig, der er traditionel, men med lyst til det moderne

Hvis du gerne vil have, at dit køkken er yderst moderne, men samtidig ønsker egenskaberne fra en helt traditionel bordplade, er core det helt rigtige valg for dig. Materialet har den enestående mulighed, at du kan støbe bordplade og vasken ud i et. Bordpladen er meget robust og slidstærk, hvilket gør, at den nemt kan udholde hverdagens brug. Skulle bordpladen få ridser, er det muligt at slibe den op, helt præcist som med træ. Bordpladen er ligeledes varmebehandlet. Core-bordpladen er også meget fordelagtig til børnefamilier, da den er hygiejnisk, netop fordi den er porefri.

 

Køb core-bordplader hos BilligeBordplader.dk

Når du skal vælge bordplade til dit hjem, ved vi godt, at det kan være et meget svært valg. Derfor står vores eksperter altid klar til at rådgive og hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det. Hos os sikrer vi dig, at du får en bordplade i et smukt materiale af høj kvalitet, som kan holde sig pænt i mange år. Vi bestræber os yderligere på altid at give kunden noget ekstra. Derfor tilbyder vi dig at tage mål til dit produkt samt at montere det. Endvidere tilbyder vi også at levere dine købte produkter til døren, så du ikke selv skal have besværet. Vi opmåler, leverer og monterer – så er du helt sikker på, at alt er, som det skal være.