Corian®

Corian®

En Corian-plade består af et meget innovativt og alsidigt materiale, som bliver fremstillet ved en avanceret proces, hvor der blandes naturlige mineraler og akryl. Resultatet er en bordplade, som er helt unik i udseendet og slidstærk i opbygningen.

Materialet matcher flot med mange andre typer af materialer. Om det er granit, træ, rustfrit stål eller glas, så kan en sådan plade passe med det hele.

 

Corian-bordplade – et hygiejniske valg

Da en Corian-plade har en helt glat overflade, så er det umuligt for væske at trænge igennem, hvilket er en stor hjælp, når det kommer til rengøringen af det. Bakterier og svamp har derfor heller ingen steder at slå rod. Det gør det derfor let at holde bordpladen ren i dagligdagen, for når pladen ser ren ud, så er den helt ren.

Disse fordele ved produktet er også en af årsagerne til, at mange institutioner i sundhedssektoren verden over i høj grad benytter sig af dette materiale. Det er nemlig med til at sikre et bakteriefrit miljø.

Corian giver en alsidig bordplade, der tåler meget

Her hos BilligeBordplader.dk har du mulighed for at vælge blandt mange smukke mønstre og farver til din bordplade. Fordelen ved en bordplade i Corian er, at lige meget hvilken farve eller mønster du vælger til dit køkken, bad eller bryggers, så er en Corian-plade altid gennemfarvet. Det betyder, at mønstret og farven aldrig kan slides af eller blegnes. Yderligere kan en sådan bordplade også sagtens tage imod det daglige slid, uden det kan ses på overfladen.

Det er et meget alsidigt og hårdført materiale, som er modstandsdygtig over for alt fra skidt og snavs til store sving i temperaturer. Dette betyder, at du eksempelvis kan stille en varm pande på din Corian-køkkenbordplade, og hvis der efterlades en plet efterfølgende, så er det let at tørre væk med et almindeligt husholdningsrengøringsmiddel. Alt i alt er der altså tale om et slidstærkt og praktisk materiale, som især egner sig til køkkenet og madlavning på grund af dets egenskaber.

Et miljøvenligt materiale med en lang levetid

Takket være materialets naturlige resistens over for pletter og dets generelle hårdførhed kan man nyde godt af sin Corian-bordplade i mange år. En sådan bordplade i dette materiale kan også let blive repareret eller fornyet. Materialet er genbrugeligt, og hvis man ville, kunne man genbruge bordpladen. Materialet i sig selv har fået mange anerkendte certifikater, som understøtter, hvor miljøvenligt materialet og produktionen bag er.

Køb Corian-bordplader hos BilligeBordplader.dk – her får du mange fordele

Det er kun din fantasi, som sætter grænserne for, hvor og til hvad du vil bruge din Corian-bordplade til i dit hjem. Ved at handle hos os får du nogle ekstra fordele – udover selvfølgelig et produkt af høj kvalitet. Du har muligheden for at købe din bordplade her online, men også i vores fysiske butik, hvis du ønsker personlig betjening og rådgivning. Du har samme garanti for dit køb, lige meget hvilken måde du foretrækker at handle på. Vi tilbyder også korte leveringstider i hele Danmark, og vi hjælper dig også gerne med opmålingen og monteringen af din Corian-bordplade.