Dekton

Dekton

Dekton er et relativt nyt produkt indenfor bordplader, men er på rekordtid blevet synonym med innovation og kvalitet.

Dekton er et produkt bestående udelukkende af mineraler, som via en særlig proces presses sammen på en måde, så man undgår porøse områder og samtidig opnår en enorm slidstærk overflade, som ej heller danner misfarve.

Dekton er uden tvivl kommet for at blive.

Dekton-bordplader: En ny spiller på banen

Der er i dagens Danmark et utal af materialer og muligheder at vælge mellem, når man skal beslutte sig for en bordplade til køkkenet eller badeværelset. En af de nye spillere på markedet er dekton-bordplader, som i den grad er kommet for at blive. Der er mange årsager til at dekton-bordplader har vundet så stærkt frem i popularitet: Først og fremmest er dekton utrolig velegnet som bordplade, da man kan opnå en helt ensartet overflade, der kan tilpasses perfekt i den ønskede udformning, så du undgår grænser og led. Derudover findes der et væld af varianter, så der er rig mulighed for at finde den helt rigtig til lige præcis dit projekt. En dekton-bordplade er med andre ord det oplagte valg for dig, der ønsker at skræddersy din bordplade, så den passer perfekt ind i den ønskede stil – uden at gå på kompromis med funktionaliteten. 

 

Komprimerede mineraler med uforlignelig holdbarhed

Dekton-bordplader består fuldstændigt af mineraler, der komprimeres igennem en helt særlig proces. Dermed fjerner man porøse områder og opnår et produkt, der er både smukt, slidstærkt og funktionelt. Igennem processen sikrer man, at materialets stuktur er ekstremt tæt, hvilket gør en dekton-bordplade særligt velegnet til brug i udekøkkener og lignende. Står du og skal bruge et materiale, der ikke misfarver og er særdeles modstandsdygtig mod hverdagsbrug, vind, vejr og varme, så kunne en dekton-bordplade meget vel være svaret, du leder efter.

 

Med dekton er det dig, der vælger stilen

Valg af materiale er dog kun én del af det at vælge sin nye bordplade. En anden ting er selve udtrykket i materialet. På det punkt er en dekton-bordplade også værd at fremhæve, da den kan se ud på mange forskellige måder og dermed også stilmæssigt tilpasses et ønsket stilmæssigt udtryk. Vælger du eksempelvis vores Aura-variant, får du et resultat der til forveksling ligner marmor, mens Valterra snildt kunne forveksles med en lys træsort. Mulighederne er mange, og valget er dit. Er du på noget tidspunkt i tvivl, står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i dit valg af dekton-bordplade.

 

Dekton-bordplader – BilligeBordplader.dk giver service i særklasse

Når du køber din nye dekton-bordplade gennem BilligeBordplader.dk, er det vigtigt for os, at din oplevelse bliver så god som muligt. Så selvom du køber online, kan du stole trygt på at hverken service-niveau eller garanti vil ligge under den for de fysiske butikker. Derudover anvender vi eksklusivt danske leverandører som et led i konstant kvalitetssikring af vores produkter. Vi leverer i hele Danmark og tilbyder naturligvis mulighed for rådgivning, opmåling og montering.