Glas

Glas

Et glasbord er elegant og eksklusivt. Tidløst og moderne.

Vi kender det fra spisebordet – og nu er glasbordet også rykket ind i køkken og bad. Som matteret og klar. I et spændende udvalg af både klare og rolige farver.

Glas er et naturprodukt, der består af sand, soda og kalk. Det giver en stærk og vedligeholdelsesvenlig overflade.

Der kan vælges tykkelser fra den tynde, fine 10 mm til den tykke 38 mm glasplade, der består af 10 mm glas på en 28 mm spånplade med f.eks. en alu-kant. Resultatet er en nærmest "svævende" effekt.

billigebordplader.dk kan også levere stænkpaneler i glas.

 

Glasbordplader: Til stuen, køkkenet og badeværelset

En glasbordplade er et velkendt og velkomment fænomen, som blandt andet har gjort sig godt som spisebord i årevis. Efterhånden begynder de dog også at dukke op i både køkkenet og på badeværelset. Der er noget let og indbydende over en glasbordplade, hvilket er en af de essentielle årsager til, at den er det foretrukne valg for mange. Med en naturlig og tidløs klassiker i dit køkken, får du - udover et smukt og æstetisk udtryk - en arbejdsoverflade, der er både hårdfør og let at vedligeholde. Der kan altså være flere grunde til at vælge en glasbordplade til sit hjem, og hvad end din årsag er, har vi et bredt udvalg af farver, så du er sikker på at kunne finde den rette. Vi leverer også gerne stænkplader i glas.

 

Et materiale med mange fordele

Glas er et skønt naturmateriale, der består af sand, soda og kalk. Vi ser det i et utal af situationer, hvor dets lange række af egenskaber og fordele gør det til et oplagt valg. Først og fremmest er evnen til at lade lyset passere noget, der bidrager til et helt særligt spil på en glasbordplade i køkkenet. Derudover er materialets hårdhed, vandfasthed og varmebestandighed alle sammen kvaliteter, der gør en glasbordplade særdeles velegnet i både spisestue, køkken og bad. Er du interesseret i en bordplade, der bevarer en høj grad af anvendelighed, og som samtidigt er smukt og indbydende at se på, så kunne en glasbordplade fra BilligeBordpalder.dk være et rigtig godt match for dig.

 

Indret dit hjem med glasoverflader

En anden god ting ved at bruge en glasbordplade i indretningen, er de mange kombinationsmuligheder, der åbnes op for. Mit sit lette udseende, er glas et materiale, som let kan sammensættes med øvrige materialer, former og farver. Vælger man eksempelvis klart og gennemsigtig glas, vil det tilføje en let atmosfære til rummet, hvilket åbner pladsen for at flere tunge møbler kan bruges. Køber du din glasbordplade på BilligeBordplader.dk er der dog endnu flere muligheder. Her kan du vælge imellem en lang række farver fra blå til limegrøn med både klar og mat overflade.

 

Køb din glasbordplade hos BilligeBordplader.dk

Vi forstår naturligvis at valget af ny glasbordplade kan være en vanskelig proces med alle de muligheder, man har foran sig. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig og yde vores bedste rådgivning. Når du handler hos BilligeBordplader.dk, kan du være helt tryg ved, at vi fuldt ud lever op til serviceniveauet for de fysiske butikker, mens garantien naturligvis forbliver den samme. Derudover bruger vi udelukkende danske leverandører som et led i kvalitetssikringen af vores produkter. Kontakt os gerne – så finder vi sammen den bedste løsning for dig.