Kompositsten

Kompositsten

Natursten af højeste kvalitet. Udvalgt med omhu fra stenbrud i hele verden. Det er grundlaget for billigebordpladers produktion af komposit bordplader i natursten. Alle bordpladerne fremstilles på et moderne og højteknologisk produktionsanlæg, hvor dine individuelle ønsker kan realiseres med millimeters nøjagtighed. Kombineret med vores store erfaring og faglige ekspertise, sikrer det dig bordplader, der glæder i dag, i morgen og i overmorgen.

 

 

Komposit-bordplader – Uovertruffen naturlig holdbarhed

Bordplader af kompositsten byder på en lang række fordele for dig, som gerne vil undgå besværligt vedligehold eller dalende kvalitet. Først og fremmest er komposit-bordplader kendetegnet ved at have en holdbarhed i absolut særklasse. Det er altså ikke bare smukt at se på og let at rengøre, men vil heller ikke forgå over tid. Med en komposit-bordplade fra BilligeBordplader.dk er du med andre ord garanteret en bordplade, som bevarer sin høje kvalitet og fortsat vil tjene dig godt år efter år. Foruden sin uovertrufne holdbarhed, er kompositsten et materiale, der gør sig exceptionelt godt i det moderne køkken, hvor de skinnende komposit-bordplader ikke bare er kønne og indbydende at se på, men også er både syrestærke, tåler høj varme i kortere perioder og er lette at rengøre på grund af den tætte struktur i overfladen.

 

Natursten komprimeret i vakuum

Grundlæggende er kompositsten en sammensætning af ca. 95 % natursten, mens de resterende 5 % består af bindemiddel og farvestoffer. Når der laves en komposit-bordplade, gøres det under vakuumtryk for at sikre sig, at al luft og fugt kommes til livs. Dermed bliver en overflade i kompositsten meget ensartet, flot, og ikke mindst afvisende overfor væsker og lignende, da man på denne måde fjerner materialets sugeevne komplet – modsat eksempelvis granit, som har brug for yderligere behandling og vedligehold. Når du investerer i en komposit-bordplade, får du dermed noget af det bedste, naturen har at tilbyde indenfor funktionalitet og udtryk i form af et lækkert naturstens-look, som ikke kræver meget andet end en våd klud efter brug for at stå knivskarpt igen.

 

Få en komposit-bordplade der passer til din stil

Når du skal vælge din nye komposit-bordplade i et lækkert naturstensmateriale, tilbyder vi dig flere muligheder, så du kan finde netop den, der matcher dit hjem og behov. Har du et køkken i lyse farver, som kunne have gavn en kontrast, er ”Beach Black” et godt valg som kompositbordplade. Sigter du efter det milde og indbydende badeværelse, kunne ”Botticino Mat” være det rette valg. Uanset hvad dit behov er og hvor i processen, du står, er vi klar til at hjælpe dig i dit valg med ekspertrådgivning. Er du i tvivl om hvorvidt en komposit-bordplade er det rette valg, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

 

Køb din komposit-bordplade hos BilligeBordplader.dk

Foruden vores ekspertise tilbyder vi også en række andre fordele ved at købe din komposit-bordplade på BilligeBordplader.dk. Først og fremmest sætter vi en ære i at kvalitetssikre vores produkter ved blandt andet eksklusivt at bruge danske leverandører. Derudover leverer vi i hele Danmark og tilbyder sågar mulighed for opmåling og montering, hvis behovet skulle være der.