Laminat

Laminat

Laminat består af harpiksimprægneret papir, der under høj varme presses sammen til en hård plade. Papirets farve, mønster og struktur bestemmer overfladen - og det giver nærmest uanede muligheder for design.

Vores laminat er kvalitet hele vejen igennem, så du kan roligt gå på opdagelse i det store udvalg i forskellige farver og mønstre - fra ensfarvet til terrazzo- og marmorlook til træ, fra lys til mørk, fra mat til højglans. Vælg netop den overflade, der passer til din indretning.

 

En laminat-bordplade er for dig, der ønsker en praktisk hverdag

Laminatbordplader er særdeles populære i mange danske hjem. Bordpladen kan bruges til mange formål og er yderst rengøringsvenlig. Derfor er en laminat-bordplade meget fordelagtig i rum som køkken og badeværelse. Hos BilligeBordplader.dk forhandler vi kun laminat fra danske leverandører. Det gør vi for at sikre, at kvaliteten altid er helt i top.

 

Få en unik laminatbordplade til dit køkken

Hos BilligeBordplader.dk tilbyder vi mange laminatbordplade-løsninger, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg. Hos os kan du vælge mellem mere end 70 forskellige varianter lige fra den ensfarvede til terrazzo- og marmorlooket til valget mellem mørkt og lyst træ – og også om du ønsker den i en mat- eller højglansvariant. For at give din laminat-bordplade dit helt eget præg kan du vælge at tilføre forskellige forkanter, som vil få bordpladen til at passe perfekt ind i lige netop dit køkken. Vi er kvalitetsbevidste i alt vores arbejde, hvilket betyder, at du som kunde kan være helt tryg, når du skal vælge design blandt vores store udvalg af farver og mønstre.

 

Velegnet til aktive børnefamilier

En laminatbordplade er meget hårdfør over for både fedt og snavs. Og fordi den samtidig er nem at rengøre, er den fordelagtig for børnefamilier. Bordpladen er nem at udforme, så den kan tilpasses køkkener i forskellige stilarter. Valget af laminat er ligeledes et billigt alternativ, som kan holde sig flot i mange år. En laminat-bordplade består af flere lag af papir, som er imprægneret med varmehærdende harpikser, der er presset sammen under både varme og et meget højt tryk. De fleste overflader er imprægneret med melaminbasserede harpikser for at opnå et resultat, der er både slidstærkt, rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for blandt andet slag og stød samt varme og misfarvning. Det kan være rigtig praktisk i en travl hverdag for børnefamilier landet over – her skal bordpladen kunne holde til lidt af hvert, og det må man sige, at laminat i allerhøjeste grad kan.

 

Køb en laminat-bordplade hos BilligeBordplader.dk

Når du som kunde har valgt at købe din bordplade hos os, så er det vigtigt for os, at du får den helt rigtige service, og at vi hele tiden formår at levere flotte kvalitetsbevidste produkter. Derfor har vi naturligvis den samme garanti online som i fysiske butikker. Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til nogen af vores produkter, står vores eksperter også altid klar til at rådgive dig. Når du har købt dine produkter hos os, kan vi hjælpe med at montere produktet for dig, så processen kommer til at foregå helt korrekt, og så du er sikker på at blive fuldt ud tilfreds med resultatet.