Marmor

Marmor

Marmor har siden tidernes morgen været et værdifuldt materiale. Det har indgået i alt fra templer til paladser, og det er blevet transporteret over store afstande. Og hos BilligeBordplader.dk kan du få det som bordplade til dit køkken, bryggers eller bad. Med en marmor-bordplade får du et robust udtryk. Det er en solid løsning, som er det helt rette valg for dig, der leder efter en bordplade i et naturligt materiale, i et enestående design og med lang levetid.

 

Marmor-plader får deres unikke look gennem millioner af år

Marmor består af kalkspat, nedbrudte bjergarter, plantedele og skaldyr, som blev dannet under højt tryk og høj temperatur i urhavene for mellem 1,5-3 milliarder år siden. Marmor har typisk et meget varierende mineralindhold. Derfor kan materialet variere meget i dets farve og dets hårdhed. Fælles for alle typer er dog, at det er en vejrbestandig sten med en rigtig god holdbarhed. Ud over bordplader bruger vi i dag også materialet til bl.a. vaske og fliser. Det er et helt unikt og meget efterspurgt naturmateriale, som ikke er lige så hårdt som granit og komposit. Det er mere porøst. Desuden er marmor-bordplader matte, hvorimod komposit og granit normalt er blanke. I marmor er der nogle helt naturlige og smukke strukturer og farver. Det er millioner af år – tidens tand – der har sat sine helt naturlige aftryk på stenen.

Giv dit køkken og din køkkenbordplade et klassisk og unikt udtryk

Marmor er et af de fineste materialer, der findes, når vi taler sten. En marmor-køkkenbordplade vil utvivlsomt give dit køkken et moderne, eksklusivt og klassisk udtryk. Hvis du vælger en dette materiale, skal du være opmærksom på, at du skal behandle naturmaterialet forsigtigt, og at du skal vedligeholde det. Det skyldes, at marmor-bordplader lettere bliver ridset eller misfarvet, og at bordpladerne har en vis følsomhed over for syre. Men med den rette vedligeholdelse kan du se frem til at kunne nyde dette klassiske og unikke indslag i dit køkken i mange år frem.

Marmorplade efter mål – specialfremstillede bordplader til den bedste pris

Hos BilligeBordplader.dk finder du specialfremstillede bordplader til dit drømmehjem, hvad enten det er til køkkenet, badet eller bryggerset. Det er ikke, som du kender det fra byggemarkeder, hvor bordpladerne er i standardmål. Vi fremstiller dem i de mål og materialer, du ønsker. Vi er vant til at udføre specialopgaver, hvor der er specifikke krav til bordpladerne – så tag endelig fat i os, og lad os hjælpe dig med dit projekt. Vi leverer bordpladen til din adresse og hjælper dig også gerne med montering.

Køb marmor-bordplader hos BilligeBordplader.dk

Uanset hvad dine behov og ønsker er, så har BilligeBordplader.dk noget for dig. Vi hjælper dig gerne med opmåling og montering af din nye bordplade, og vi leverer i hele Danmark med danske leverandører. Det er din garanti for kvalitet. Vi mener, at det ikke skal gøre nogen forskel, om du handler online eller ude i vores fysiske butik. Derfor giver vi dig nøjagtig den samme garanti, som hvis du køber bordplader i vores fysiske butik. Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for hjælp og vejledning? Så tag gerne fat i os – vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bordplade til dit køkken, bryggers eller bad.