Massivtræ

Massivtræ

En træbordplade giver dig muligheden for at bringe naturen indenfor og på denne måde give dit hjem en naturlig varme og glød. En massiv bordplade i træ er med til at give dit hjem et tidløst udtryk og vil med sit smukke udseende og praktiske egenskaber give et frisk pust til dit hjem.

Her hos Billigebordplader.dk finder du træbordplader til dit bad, bryggers eller køkken af høj kvalitet og med stor respekt for håndværket.

 

 

 

Træbordplade – det mest hygiejniske valg af bordplade

Det er vigtigt, at den bordplade, du bruger til madlavning, er så hygiejnisk som muligt. I denne forbindelse vil en træbordplade være det helt rigtige valg for dig. Grunden til dette er, at laboratorieforsøg og studier fra levnedsmiddelindustrien viser, at bakterier generelt set har dårligere levevilkår på træ. Undersøgelserne viser også, at du med minimal vedligeholdelse og rengøring kan holde en træbordplade bakteriefri i højere grad end andre materialer. Du kan derfor trygt vælge en massiv bordplade i træ som materialet til din næste bordplade til dit bryggers, køkken eller bad.

 

Stort udvalg af træsorter til en massiv bordplade

Her hos Billigebordplader.dk tilbyder vi et bredt udvalg af træsorter af høj kvalitet til din træbordplade. Hvorvidt det er en æstetisk valnød-bordplade eller en smuk og stemningsfyldt eg-bordplade, du søger for at give dit hjem præcist det udtryk, du ønsker, så kan du finde den hos os. Vi laver din træbordplade efter de mål og materialer, du har brug for. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os. Sammen skal vi nok finde frem til den løsning, som er bedst for dig.

 

FSC-mærket – din garanti for ordentlige arbejdsforhold

BilligeBordplader.dk kan stolt sige, at træet, der bruges til din træbordplade, har FSC-mærket. Dette betyder, at du kan købe en massiv bordplade hos os med god samvittighed. FSC-mærket dækker over, at der i FSC-skovene – her i Danmark, men også i Sydamerikas regnskove og i de østafrikanske bushskove – ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Yderligere giver FSC-mærket en sikkerhed for, at dyrene og plantelivet bliver beskyttet, og at menneskerne, som arbejder i skovene, får en uddannelse, ordentligt sikkerhedsudstyr og lønninger for det arbejde, de udfører. FSC-mærket oplever også en bred opbakning fra internationale organisationer, som eksempelvis WWF, Greenpeace og Verdens Skove, og fra sociale organisationer som BAT-kartellet og miljøbevidste virksomheder verden over.

 

Køb din træbordplade hos BilligeBordplader.dk

Udover en massiv bordplade i træ af højeste kvalitet tilbyder vi hos BilligeBordplader.dk også en række andre fordele. Vi har altid øje for høj kvalitet i vores behandling af træet, og derfor kvalitetssikrer vi altid alle vores materialer. Dette gør vi blandt andet ved, at vi eksklusivt bruger leverandører fra Danmark. Du kan frit vælge og købe din bordplade online her på siden eller i vores fysiske butik, da der gælder samme garanti for dit køb, lige meget hvor du vælger at handle. Vi tilbyder yderligere levering i hele Danmark, og vi giver dig muligheden for en præcis opmåling og veludført montering af din træbordplade, hvis du skulle have behov for dette til dit køkken, bad eller bryggers.