Natursten

Natursten

Natursten er det rette valg for dig, hvis du søger en måde, hvorpå du kan bringe naturen ind i dit hjem og dermed give dit køkken, bryggers eller bad et æstetisk og topmoderne look.

Hver eneste sten, som bliver brugt til produktionen af vores bordplader, består af 100 % naturmateriale, som udvindes i store blokke og derefter bliver savet, fræset og slebet i facon med millimeters nøjagtighed, så de kan passe perfekt til dine individuelle behov og ønsker.

 

Natursten – rejsen fra stenbruddet til dit bord

Det er en lang og krævende proces at få udvundet natursten fra et stenbrud. Når stenene endelig er udvundet, skal hver enkelt sten igennem en udførlig kvalitetskontrol og leve op til høje internationale standarder. Det er derfor i sidste ende kun en mindre procentdel af alle stenene, som vurderes til at være af høj nok kvalitet, som så sendes til højteknologiske produktionsanlæg. På disse produktionsanlæg bliver stenene udformet og slebet med nærmest kunstnerisk hånd. Derefter ender stenene med at være smukke og helt unikke bordplader, som du kan se hos BilligeBordplader.dk. Det sidste skridt på stenenes lange rejse vil være at komme hjem til dig, hvor de kan være med til at pryde dit bad, bryggers eller køkken.

 

Natursten har altid været det naturlige valg

Der er en grund til, at natursten som materiale har været førstevalget igennem tusindvis af år, og at bygninger, der blev bygget af det for 5.000 år siden, stadig står den dag i dag. Historisk set har natursten altid været populært. Egypterne brugte det, da de byggede deres pyramider. Grækerne brugte det, da de byggede deres smukke huse og templer. Romerne brugte det til deres monumenter og bade. Med den lange historie bag natursten er det kun naturligt, at vi i vores tid også gerne vil have det ind og pryde vores hjem og omgivelser.

Mange fabrikanter forsøger nu om dage ihærdigt på at imitere natursten, men det er umuligt at imitere materialets unikke egenskaber. Det specielle ved dette materiale er, at ingen sten er ens, fordi sammensætningen, farven og teksturen ændrer sig for hver enkelt, hvilket kan give dig muligheden for at vælge en unik bordplade, som ingen andre i verden har magen til.

 

Minimal vedligeholdelse sikrer lang levetid

Natursten er et materiale, som er meget let at vedligeholde, og som kan klare mange knubs, uden det kan ses. Bordpladerne kan let gøres rent med en fugtig klud og langt de fleste almindelige rengøringsmidler. Du bør dog helst holde dig fra syreholdige rengøringsmidler, hvis du ønsker at holde bordpladens overflade så smuk som muligt igennem de næste mange år.

 

Køb bordplader i natursten hos BilligeBordplader.dk – vi tilbyder dig mange fordele

Du kan vælge at handle her på vores hjemmeside eller i vores fysiske butik. Uanset hvor du foretrækker at købe din natursten-bordplade, så har du altid samme garanti, når du køber, og vi står altid til rådighed med vejledning og hjælp. Vi ved, det kan være et stort projekt at vælge den helt rigtige bordplade til dit bad, bryggers eller køkken, så derfor tilbyder vi at hjælpe dig med opmåling og montering, hvis du har brug for det. Vi leverer selvfølgelig også i hele Danmark.