Silestone

Silestone

Constentino er verdens førende producent af kompositsten-bordplader. En silestone-bordplade fra dem består af 93 % naturlig kvarts, hvilket er med til at give bordpladerne en dyb og smuk farve, samtidig med at de er enormt hårde og slidstærke.

Silestone-bordplader er unikke, da de er tilført antibakteriel beskyttelse, som er med til at garantere optimale hygiejniske forhold. Dette er med til at gøre en sådan bordplade til det optimale valg til dit køkken, bryggers eller bad.

 

Silestone-bordplade – let at rengøre og vedligeholde

En bordplade i dette højkvalitetsmateriale er kendt for sin hårdførhed og for at kræve minimal vedligeholdelse i dagligdagen. Silestone-bordplader består af 93 % kvarts, som er et af de hårdeste naturlige mineraler, hvilket gør bordpladen næsten 100 % immun over for ridser, temperatursvingninger og andre former for potentielle skader. Væske og andre pletter kan ikke trænge igennem overfladen, så de kan let tørres af med en klud og et almindeligt rengøringsmiddel. Disse fordelagtige og unikke egenskaber taler for, at du skal vælge en silestone-bordplade, hvis du ønsker en ny og flot bordplade, som er smuk at kigge på hele vejen igennem sin lange levetid.

 

Stort udvalg af overflader og farver

Her hos BilligeBordplader.dk ved vi godt, hvor svært det kan være at vælge den perfekte bordplade til netop dit hjem. Derfor kan det rette valg til dit køkken, bryggers eller bad være en silestone-bordplade. Grunden til dette er, at siletones specielle fremstilling gør det muligt og lave næsten utallige kombinationer af farver og typer af overflade. Vi tilbyder et stort udvalg med mere end 70 forskellige typer bordplader. Alle pladerne fra Constentino har gennemgået en udførlig kvalitetskontrol for at sikre, at det kun er de bedste materialer, som bliver brugt til din nye bordplade.

Yderligere har Constentino også holdt miljøet for øje i produktionen af pladerne. Materialerne, der er blevet brugt, er alle naturlige og genbrugelige, hvilket gør en sådan bordplade til et miljøvenligt valg.

 

Silestone-bordplade – vær på forkant med hygiejnen

Metoden, der bruges til at fremstille bordpladerne, gør, at der ikke kan trænge vand eller andre væsker ned i pladen, hvilket er med til at gøre det næsten umuligt for svamp eller bakterier at slå rod. Under fremstillingen er der også blevet tilføjet en helt unik antibakteriel behandling af overfladen for yderligere at gøre bordpladen så resistent over for bakterier som overhovedet muligt. Derfor er en silestone-bordplade et af de mest hygiejniske valg på markedet til din næste bordplade.

 

Køb silestone-bordplader hos BilligeBordplader.dk og oplev de mange fordele

Hvis du vælger at købe din nye silestone-bordplade hos BilligeBordplader.dk, så får du en bordplade i den absolut højeste kvalitet og i et næsten utal af smukke designs, men samtidig får du også en række yderligere fordele. Det er vores mission, at du får din drømme bordplade, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen eller besøge os i vores fysiske butik, hvor vi altid står klar til at assistere dig med at finde den perfekte bordplade, der passer til dine ønsker og behov. Vi kan levere din silestone-bordplade, lige meget hvor i Danmark du befinder dig. Hvis du har brug for det, så kan vi også assistere med nøjagtig opmåling og færdig montering i dit køkken, bad eller bryggers.