Terrazzo og beton

Terrazzo og beton

Terrazzo- og beton-bordplader har den seneste tid vundet indpas i de danske hjem. Begge produkter er unikke og udelukkende fremstillet af levende og naturlige materialer. Når du vælger en bordplade af terrazzo eller beton, får du en meget holdbar og slidstærk plade, der kun bliver flottere med tiden. Begge materialer tåler både vand og varme og er tilmed lette at vedligeholde.

 

En bordplade af terrazzo eller beton er for dig med sans for detaljer

Terrazzo og beton er begge naturprodukter. Terrazzo består af marmorskærver og cement, mens beton består af sand, cement og vand. Med en bordplade af terrazzo får rummet et helt særligt udtryk. Materialet fås ligeledes i mange forskellige farver og nuancer. Hvis du derimod er mere til en beton-plade, får du en overflade, der er meget slidstærk, som med den rette behandling kan holde sig flot i mange år. Beton er med til at give dit hjem et mere råt og nordisk look.

 

Man får ikke to plader, der er ens

Når du overvejer at anskaffe dig en bordplade af terrazzo, skal du være opmærksom på, at der ikke findes to varianter, der er ens. Pladen er helt unik, og der vil forekomme mange forskellige detaljer. Derfor får du også med terrazzo-bordpladen mulighed for at skabe din helt egen personlige stil. Beton-bordpladen står i dag i god kontrast til indretningen i mange lyse og skandinaviske hjem. Beton kan tilføre en rå stil og optræder yderligere godt i selskab med træ. Du kan hos BilligeBordplader.dk få betonplader i forskellige farver, da udviklingen i dag har gjort det muligt at farve overfladen. Yderligere kan en beton-bordplade udsmykkes på flere forskellige måder, så man i den kolde betonoverflade har mulighed for at tilføje struktur og på den måde skabe personlig stil.

 

Vedligeholdelse af terrazzo- og beton-bordplader

Hos BilligeBordplader.dk er alle terrazzo- og beton-bordplader fremstillet i naturens ånd efter gamle traditioner tilsat moderne miljøvenlig teknologi. Den nyeste teknologi inden for genbrugs- og vandgenvindingssystemer gør pladerne helt miljøneutrale. Pladerne er fremstillet på stort set samme måde. Derfor skal de også vedligeholdes efter samme forholdsregler. Da pladerne består af cement, som er et meget sugende materiale, er det vigtigt at være opmærksom på at mætte pladerne korrekt inden brug, så man undgår, at der trænger væske ned i pladen. En støbt plade som disse kræver løbende vedligeholdelse for at tætne pladen. Her kan eventuelt benyttes brunsæbe eller bivoks.

 

Køb din beton- og terrazzo-bordplade hos BilligeBordplader.dk

Når du bliver kunde hos os, er du i gode hænder. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du skulle få brug for det. Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet gennem hele processen. Derfor tilbyder vi også både at tage mål til din nye bordplade samt at montere den for dig. Vi samarbejder udelukkende med danske leverandører for at sikre, at vores kunder altid modtager kvalitetsprodukter. Vi leverer i hele Danmark, så du slipper for selv at skulle hente dine produkter. Vi går absolut ikke på kompromis med noget, og derfor tilbyder vi dig også samme garanti online, som i vores fysiske butik.